Termékek Menü
Ön itt jár: >

BLOG

OXIGÉNNEL AZ EGÉSZSÉGÉRT ÉS SZÉPSÉGÉRT                                                                                                                                                                                                 
 

 


 

Hó alga – az alkalmazkodás művésze A bőrfiatalítás – a kozmetikai fejlesztések örök feladata – megállítani az időt, megőrizni a fiatalos kinézetünket. – Ezt kutatják ősidők óta … és most, valami új született, új fejezet a bőrfiatalításban!

 

 

Igaz, a rendes tél érdeklődés hiányában idén elmaradt, de az ilyenkor esedékes finomságokról nem mondtunk le. Hurka, kolbász, kürtösnek mondott kalács, jó kis csokikák este a tévé előtt... nem is értjük, miért szorul az a farmer, miért megy fel nehezebben a cipzár és ki rakta ezt a dudort a derekunkra?

 

 

Sose gondoltuk volna, hogy amikor egy fantasztikus filmet nézünk, ami az űrben játszódik, tulajdonképpen az nem is olyan távoli, mint ahogy gondoljuk. Az űrtechnológia ugyanis már a földön van, mi több, a szépségünk szolgálatába is állíthatjuk.

 

 

Második első benyomás nincs, ezt ugye már megtanultuk rendesen. Főleg, ha például egy olyan férfival találkozunk, aki felkeltette az érdeklődésünket. Lássuk be, az is fontos, mennyire tűnünk ápoltnak. És az ápoltság szó nem kizárólag a cipőnkre és a kacsókra vonatkozik, hanem a dekoltázs tájékra is.

 

 

A cellulit sok minden, de nem jó barátunk, az egészen biztos. Sajnos, ez a probléma a combon, a lábon, de akár a hason is "felütheti a fejét". Celluliték tulajdonképpen felfúvódott zsírsejtek a bőr alatti kötőszövetben, ahol salakanyagok, anyagcsere végtermékek tárolódnak.

 

 

Valamiért itthon régen az a felfogás volt a divatos, hogy 50 után húzza le a rolót és kötögessen csendesen. Szerencsére, ez változni látszik és sok igen csinos jó 50l-60 feletti hölggyel találkozhatunk.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Facebook